Taalopleiding Frans
SEO marketing

Taalopleidingen Frans op maat

 

Taalopleidingen voor je personeel zijn essentieel, wil je als bedrijf in het hele land zaken doen. Of het nu om interne contactpersonen gaat of om externe vertegenwoordigers: in beide gevallen moeten ze je klant én de interne collega’s perfect begrijpen en de boodschap tussen de verschillende bedrijven vlot overbrengen.

 

Zorg daarom voor een degelijke kennis Frans van je administratieve mensen en sales-personen. Dankzij mijn jarenlange ervaring in de retail en mijn quasi perfecte tweetaligheid kan ik zeer gerichte opleidingen bieden. Grammatica wordt afgewisseld met praktijkoefeningen op maat van de trainee en van zijn of haar functie, zodat deze onmiddellijk aan de slag kan met de verworven kennis.

 

Ter plaatse of op afstand, individuele of groepstrainingen

 

De opleidingen kunnen ter plaatse gegeven worden in het bedrijf, maar kunnen ook perfect op afstand worden georganiseerd, bijvoorbeeld via Skype, Microsoft Teams of Hangouts. Ook groepslessen zijn mogelijk, al moet het niveau van de deelnemers dan wel gelijkaardig zijn. Belangrijk is dat uitleg in functie van het niveau steeds in de moedertaal wordt gegeven zodat de concentratie op elk moment optimaal blijft.

 

Interesse in een taalopleiding op maat en nood aan een boost van de taalkennis van je medewerkers? Contacteer me snel voor meer info!