Copywriting-Vertaling

Copywriting

 

Een tekst schrijven kan iedereen. Een juiste boodschap overbrengen is heel wat moeilijker.

Wij gebruiken de juiste SEO-technieken, een gratis manier om je website te optimaliseren voor de zoekrobots. Deze SEO-optimalisatie kunnen we aanvullen met SEA-technieken (betalende advertenties voor zoekrobots), zodat je je product of dienst extra in de verf zet.

 

Maar copywriting gaat natuurlijk veel verder dan een tekst voor je website. Wil je een persbericht, een schriftelijke communicatie of een nieuwsitem opstellen? Wij passen jouw boodschap aan volgens je doelgroep, het communicatiekanaal en het onderwerp.

 

Deze copywriting combineren we met onze andere diensten, zoals KMO-marketing. Zo pas je je communicatiestijl aan volgens jouw wensen en breng je je product of dienst op een juiste manier over.

 

Vertalingen


Vertalingen van Frans naar Nederlands en andersom, alsook van Engels of Italiaans naar Nederlands. Een goede vertaling leest als een originele tekst, waarbij je nooit het gevoel hebt dat de tekst eigenlijk in een andere taal geschreven was.

Dankzij onze opleiding en ervaring zorgen wij voor correcte vertalingen van jouw communicaties en houden we rekening met jouw product, doelgroep enz.

Uiteraard kunnen we voor je vertalingen ook onze SEO-ervaring toepassen, zodat de tekst geoptimaliseerd is voor de zoekrobots.