KMO-marketing
SEO marketing

Marketingondersteuning voor KMO's

 

Je KMO verdient een juiste communicatie en marketing. Je product is uniek, je dienstverlening zo mogelijk nog unieker, zorg er dus voor dat je communicatie dit ook uitstraalt.

 

 

 

Adriano Meis is geen marketingbureau. Het enige wat wij doen is je helpen bij het opmaken van een communicatieplan en bij een optimale uitvoering ervan, net zoals je altijd wilde maar waar je nooit de tijd voor had.

 

 

 

Samen overlopen we de belangrijke momenten voor jouw zaak: solden, Black Friday, beurzen, seizoensgebonden producten, productlanceringen, … en plannen we een juiste marketingmix. Met jouw kennis en onze ervaring kun je op tijd de juiste acties plannen en op de juiste manier aanpakken.

 

 

De juiste marketingmix

 

Wat is de ideale verdeling tussen "gedrukte" reclame en online-aanwezigheid? Moet ik nog een huis-aan-huisfolder laten bedelen? Wat is de impact van lokale sponsoring? Hoe begin ik aan een online-marketingplan en hoe maak ik het juiste Facebook-bericht?

 

Wij helpen je deze marketingmix te bepalen in functie van jouw product en doelpubliek en laten je communicatie aansluiten bij het imago dat je wil verspreiden.

 

Social-mediamarketing is een vak apart en biedt eindeloze mogelijkheden. Zorg dat je kanalen als Facebook, Instagram, Twitter op een juiste manier gebruikt en dat je als bedrijf verder geraakt dan

alleen maar “droge” reclame waar iedereen voorbij scrolt.

 

 

 

Liefst spreken we regelmatig af om je focusmomenten te overlopen en te kijken welke communicatie jouw voorkeur verdient. Om die reden werken we liefst met KMO’s uit West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.